Privacyverklaring Biljartvereniging “De Veldkei” te Havelte.

Biljartvereniging “De Veldkei” respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en van alle leden. Zij behandelt de aan haar ter hand gestelde gegevens met zorg en vertrouwelijkheid omdat zij veel waarde hecht aan de bescherming van de persoonsgegevens.
Zij gebruikt de door de leden verstrekte gegevens conform de opstelling onder artikel 7a van het verenigingsreglement, goedgekeurd door de Algemene Ledenvergadering van 16 november 2018 en persoonlijk bevestigd in de aanmelding als nieuw lid bij de vereniging.
De vereniging zal de persoonlijke gegevens van haar leden nooit aan derden ter beschikking stellen of verkopen.
De gegevens worden uitsluitend gebruikt om een goed functioneren van de vereniging mogelijk te maken, zoals vermeld in artikel 8 onder b van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Om daarmee intern contact tussen de leden onderling binnen de biljartgroepen te kunnen realiseren.
Daarom worden ook de leden van de biljartgroepen uitdrukkelijk verzocht zorgvuldig met de hun verstrekte gegevens om te gaan.
De vereniging bewaart uitsluitend de persoonsgegevens van de personen die daadwerkelijk lid zijn en dit voor de duur van het lidmaatschap. Leden die onjuistheden vaststellen hebben het recht om correctie hiervan te verlangen. Klachten m.b.t. deze materie dienen bij het bestuur te worden gemeld. Ook vragen over de privacy van de persoonsgegevens zijn bij het bestuur welkom.
Volgens artikel 3 van het Vrijstellingsbesluit kan melding bij de College bescherming persoonsgegevens (CBP), volgens artikel 27 van de Wbp, achterwege blijven.
Op deze webpagina bevindt zich altijd de meest actuele versie van de privacyverklaring.